VAUVA + PERHE


Sisältäen vauvakuvauksen studiolla tai vaihtoehtoisesti asiakkaan kotona. Kuvauksen aikana otetaan kuvia vauvasta ja yhdessä perheen kanssa. Kuvausaika n. 2 h. Sisältäen valintagallerian n. 60 kuvaa. Kuvia voi ostaa haluamansa määrän tuotehinnaston mukaan.

KUVAUSMAKSU 180 €

LAPSI


Lapsikuvaus studiolla tai miljöössä. Kuvauksen aikana otetaan kuvia lapsesta + muutama perhekuva. Kuvausaika 1h. Sisältäen valintagallerian n. 40 kuvaa. Kuvia voi ostaa haluamansa määrän tuotehinnaston mukaan.

KUVAUSMAKSU 150 €

DOKUMENTAARINEN PERHEKUVAUS


Paketti pitää sisällään kiireettömän ja rennon kuvaushetken miljöössä yhdessä perheesi kanssa. Kuvauksen aikana otetaan kattava setti kuvia teistä yhdessä ja erikseen. Saat käyttöösi kaikki onnistuneet kuvat viimeisteltyinä n. 80 kpl.

Kuvausaika n. 1,5 h.

820 €

ODOTUS


Odotusajan kuvaus studiolla tai miljöössä. Kuvaukseen voit tulla yksin tai kumppanin kanssa. Kuvausaika 1h. Sisältäen valintagallerian n. 40 kuvaa. Kuvia voi ostaa haluamansa määrän tuotehinnaston mukaan.

KUVAUSMAKSU 150 €

HÄÄPOTRETIT


Hääpotretit haluamassanne miljöössä +
kaikki onnistuneet kuvat asiakkaan käyttöön n. 80 kpl.

Kuvaus voidaan toteuttaa myös arki-iltana ennen hääpäivää, jolloin saadaan kuvata kaikessa rauhassa ilman hääpäivän kiireitä.

Kuvausaika n. 2h

750 €

HÄÄKUVAT + VIHKIKAAVA


Paketti sisältää potretit miljöössä ja vihkikaavan kuvauksen. Asiakas saa omaan käyttöönsä kaikki onnistuneet potretit
n. 80 kpl + kaikki vihkikaavan kuvat.

Sisältää suunnittelupalaverin.

Kuvausaika n. 2,5 h.

970 €

KIHLA


Kihlakuvaus studiolla tai miljöössä. Kuvausaika 1h. Sisältäen valintagallerian n. 40 kuvaa. Kuvia voi ostaa haluamansa määrän tuotehinnaston mukaan.

KUVAUSMAKSU 150€

YO / RIPPI


Valmistujais- tai rippikuvaus studiossa tai miljöössä. Kuvausaika 1h. Sisältäen valintagallerian n. 40 kuvaa. Kuvia voi ostaa haluamansa määrän tuotehinnaston mukaan.

KUVAUSMAKSU 150€