IHANAA, ETTÄ LÖYSIT SIVUILLENI! TERVETULOA!Olen kahden pienen pojan äiti, vaimo ja intohimoinen valokuvaaja. Minulle valokuvissa on tärkeää tunnelma ja kuvien sävymaailma. Kuvaan pääasiassa lapsiperheitä, mutta kesän osalta kalenteri täyttyy myös hääkuvauksista. Rakastan eniten lasten kanssa työskentelyä ja luovimmillani olen ehdottomasti ulkokuvauksissa. Valokuvaus oli minulle lapsuudesta asti rakas harrastus, kunnes peruskoulun jälkeen uskalsin haaveilla siitä myös ammattia itselleni. Valokuvaajana olen toiminut kymmenen vuotta. Se on ollut ehdottomasti yksi parhaista päätöksistä. Sitä nyt vasta todella ymmärtää valokuvien merkityksen, kun omat lapset kasvavat hurjaa vauhtia. Onneksi on kuvat ja nuo ihanat pysäytetyt hetket, joihin voi palata aina uudelleen. Mieletöntä saada tehdä töitä tämän rakkaan asian parissa.

Luonnonvalo on paras työkaverini. Pyrin käyttämään sitä mahdollisimman paljon kuvissani. Tästäkin syystä nautin eniten ulkona kuvaamisesta. Studioni on valoisa ja pyrin käyttämään siellä vain luonnonvaloa. Kuvaustyyliäni kuvailisin rennoksi ja raikkaaksi, kuvissani ei missään nimessä pidä pönöttää, vaan pyrin luomaan kuvaustilanteen mahdollisimman luontevaksi ja teidän näköiseksi. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan ihana kuvaustuokio ulkona tai idyllisesssä studiossani. Studioni sijaitsee Porissa Käppärässä, osoitteessa Kielokatu 98.

Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla tai puhelimitse. Jos en pääse vastaamaan, olen silloin kuvauksissa, joten voit jättää vaikka tekstiviestin, niin palaan asiaan mahdollisimman pian.

Toivottavasti nähdään kanssasi!


Nelly


Ensimmäinen kuva: Lotta Polviander