IHANAA, ETTÄ LÖYSIT SIVUILLENI! TERVETULOA!Olen kahden pienen pojan äiti ja intohimoinen valokuvaaja. Minulle valokuvissa on tärkeää tunnelma ja kuvien sävymaailma. Kuvaan pääasiassa lapsiperheitä, mutta kesän osalta kalenteri täyttyy myös hääkuvauksista. Rakastan eniten lasten kanssa työskentelyä ja luovimmillani olen ehdottomasti ulkokuvauksissa. Valokuvaus oli minulle lapsuudesta asti rakas harrastus, kunnes peruskoulun jälkeen uskalsin haaveilla siitä myös ammattia itselleni. Yrittäjänä olen ollut nyt kahdeksan vuotta. Se on ollut ehdottomasti yksi parhaista päätöksistä. Sitä nyt vasta todella ymmärtää valokuvien merkityksen, kun omat lapset kasvavat hurjaa vauhtia. Onneksi on kuvat ja nuo ihanat pysäytetyt hetket, joihin voi palata aina uudelleen. Mieletöntä saada tehdä töitä tämän rakkaan asian parissa.

Luonnonvalo on paras työkaverini. Pyrin käyttämään sitä mahdollisimman paljon kuvissani. Tästäkin syystä nautin eniten ulkona kuvaamisesta. Kuvaustyyliäni kuvailisin rennoksi ja raikkaaksi, kuvissani ei missään nimessä pidä pönöttää, vaan pyrin luomaan kuvaustilanteen mahdollisimman luontevaksi ja teidän näköiseksi. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan ihana kuvaustuokio ulkona tai idyllisesssä studiossani. 

Tällä hetkellä teen töitä vielä osa-aikaisesti, sillä päivisin olen kotona meidän kuopuksen kanssa, tulevaan syksyyn asti. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla ja iltapäivisin puhelimitse. Jos en pääse vastaamaan, olen silloin kuvauksissa, joten voit jättää vaikka tekstiviestin, niin palaan asiaan mahdollisimman pian.

Toivottavasti nähdään kanssasi!


Ensimmäinen kuva: Lotta Polviander