nellylapset.jpg

''Luodaan yhdessä

pysyviä muistoja''

 

 

 

NELLY - VALOKUVAAJA

Kiva, että löysit sivuilleni! Lämpimästi tervetuloa. Olen kahden pienen pojan äiti ja intohimoinen valokuvaaja. Minulle valokuvissa tärkeintä on tunnelma ja sävyt. Pääasiassa kuvaan lapsiperheitä, mutta kesällä kalenteri täyttyy myös hääkuvauksista.  Rakastan eniten lasten kanssa työskentelyä ja luovimmillani olen ehdottomasti ulkokuvauksissa. 

Valokuvaus oli minulle ensin rakas harrastus, lapsuudesta asti. Nykyään saan ylpeänä kutsua tätä ammatikseni, jo seitsemäs vuosi menossa. Valokuvaus on ollut aina intohimoni ja on aivan huippua saada tehdä töitä tämän rakkaan asian parissa.

Rakastan luonnonvaloa. Pyrin käyttämään sitä mahdollisimman paljon kuvissani. Tästäkin syystä nautin eniten ulkona kuvaamisesta. Kuvaustyyliäni kuvailisin rennoksi ja raikkaaksi, kuvissani ei missään nimessä pidä pönöttää. vaan pyrin luomaan kuvaustilanteen mahdollisimman luontevaksi. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan ihana kuvaustuokio ulkona tai idyllisesssä studiossani. 

Tällä hetkellä teen töitä vielä osa-aikaisesti, sillä päivisin olen kotona meidän kuopuksen kanssa, ainakin syksyyn asti. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla ja iltapäivisin puhelimitse. Jos en pääse vastaamaan, olen silloin kuvauksissa, joten voit jättää vaikka tekstiviestin, niin palaan asiaan mahdollisimman pian.

Toivottavasti nähdään kanssasi!

nelly@valokuvausnelly.fi
p. 040 503 5664
Kielokatu 98, 28120 Pori

 

V A L O K U V A U S  N E L L Y