NELLY - VALOKUVAAJA

Kiva, että löysit sivuilleni! Lämpimästi tervetuloa. Olen pienen pojan äiti ja intohimoinen valokuvaaja. Minulle valokuvissa tärkeintä on tunnelma ja sävyt. Pääasiassa kuvaan lapsiperheitä, mutta myös yrityskuvauksia on aina silloin tällöin. Rakastan lasten kanssa työskentelyä ja luovimmillani olen ehdottomasti ulkokuvauksissa. 

Olen valmistunut ammattivalokuvaajaksi Tampereen visuaaliviestinnän instituutista vuonna 2016. Yrittäjänä nyt kuudes vuosi menossa. Valokuvaus on ollut aina intohimoni ja on aivan huippua saada tehdä töitä tämän rakkaan asian parissa.

Rakastan luonnonvaloa. Pyrin käyttämään sitä mahdollisimman paljon kuvissani. Tästäkin syystä nautin eniten ulkona kuvaamisesta. Uusi studioni valmistui alkuvuodesta. Tavoitteeni on päästä kuvaamaan siellä mahdollisimman paljon myös luonnonvalolla. Kuvaustyylini on raikas ja mielestäni rento. Tykkään, että kuvissa on jotain tekemistä ja lopputulos olisi mahdollisimman luonnollinen ja aito. Studioni sijaitsee Porissa, Käppärässä. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan ihana kuvaustuokio ulkona tai idyllisesssä studiossani. Teen myös mielelläni kotikuvauksia. 

Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla tai puhelimitse päivisin. Jos en pääse vastaamaan, olen silloin kuvauksissa, joten voit jättää vaikka tekstiviestin, niin palaan asiaan mahdollisimman pian.

nelly@valokuvausnelly.fi
p. 040 503 5664
Kielokatu 98, 28120 Pori

 

''Luodaan yhdessä

pysyviä muistoja''

V A L O K U V A U S  N E L L Y 

© 2019 BY VALOKUVAUS NELLY / KIELOKATU 98, 28120 PORI